• 1
    korede oynanmakta olan pgi.s turnuvasında ülkemizi temsil eden e-spor takımı. farklı oyunlarda mücadele ediyorlar ancak ben biraz pubg kanadına değineceğim.

    code marco
    smash
    mitraelius
    mert
    sixmo

    yukardaki 5li ile oyunlara katılıyorlar. genellikle sixmo yedek. code marco pgs turnuvası ile takıma katıldı.

    code marco: şuanda avrupanın en iyisi diyebilirim. dünyada ise kesinlikle ilk 5 içerisinde. da takımına katılmasıyla birlikte takımın aim gücü çok ileri seviyelere geldi.

    smash: dmr gücü çok yüksek bir oyuncu. marco ile yok edici bir ikili oldular. dmr kullanımında dünyada ilk 20ye rahatlıkla girer.

    mitra: takımın igl'i. oyun aklı orta seviyelerde. sorumluluk aldığında takımını üst seviyeye çıkarıyor.

    mert: bana göre takımın en zayıf halkası. öne çıkan hiçbir özelliği yok. bu turnuvadan sonra muhtemelen devam etmeyecek.

    pgi.s turnuvasının ilk 3 haftasında haftasonu finallerine kalamayan d.a, 4. haftada aldığı ikincilikle 180 bin dolar kazandı. 5. hafta finalinin ilk günü iyi bir sıralamada yer almasına rağmen ikinci gün oyunlarında ilk üç maçta sadece 4 kill puanı alabildiler. beşinci maça gelindiğinde d.a için mucize gerekiyordu. oldu. erangel haritasında georgepol dağına yakın bir alanda derin rotasyon sonunda 1 oyuncu kaybetmesine rağmen alanın da yardımıyla 3 kişi oyun sonuna kaldı. dxg ile girdiği fightı kazanan tian ekibi d.a'nın alt sıralarda yer aldığını düşünerek kendini gaza bırakmak yerine oyuna devam etti. zor bir pozisyonda olan tian ekibinin 2 oyuncusu çıktığı gibi öldü. son oyuncu da kendini gaza bırakınca d.a 70 puanla tian takımının önüne geçti ve dördüncü olarak yaklaşık 200bin dolarlık ödülün sahibi oldu.

    toplamda kazandıkları 400bin dolar ile e-spor alanında bir turnuvada kazandığımız en yüksek ödülün sahibi oldular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın