• 518
    (bkz: #3125137)

    gerçekten komik, şuraya yazdığım bu taktik için olması gerekenler kısmından bir adetini bile beceremeyip, negatif yazılan her şeyi dibine kadar yapan bir takım sahadaydı bugün.

    ee baba pressi 1 vs 3 yapıp arkaları bomboş rezil edeceksen, koridoru beklere bırakıp bir adet bile orta açamayacaksan, akbabanın golü şahane sağ olsun ama oyunda forvetlerle pas trafiği sıfırdı onun yerine feghouli oynamayacaksa, ceza sahasını kalabalık tutalım deyip hala tiki taka osuruğu yan pas geri pas yapacaksan ne diye oynuyoruz o zaman bu sistemi?

    ilk yarı transfersizlik dediniz eyvallah çektik, bir ton adam alındı zor deplasmanlar dediniz eyvallah dedik, zemin kötü dediniz eyvallah çektik koskocaman otuz haftada bu takım ne oynadı? 11 kişi defansa kapanan takımlara sahasında pas yapınca güzel sistem oyunu mu oynamış oluyoruz? önce ki entrylerimin hepsinde var sadece 'bireysel yetenekler'le daha kaç maç kazanabilirsin?

    hala derbiyi bekleyen varsa sabrına helal olsun derim, fb yense napıcaksın baba son 10 hafta kala joga bonito mu oynicaz sahada...

    edit kısmı: ben hayatımda bu kadar gs maçı izledim arka dörtlünün bu kadar rezalet oynadığını hayatımda inanın görmedim. sadece bu rezil performansı buraya yazmak için edit girdim. ne kafa topu, ne ikili mücadele, onlarca pas hatası, onlarca top kaybı, toplu kademe hataları sayarken içim sıkıldı.

    peki size bir soru?

    bu maç oynanmadan kontrat görüşmeleri olumlu yansıyacak diyenler vardı, burası türkiye üzüm üzüme baka baka kararır, zaten avrupa şampiyonasına da katılma ihtimalleri yok neden durduk durduk tam en stresli yerde bunu yaptık?
App Store'dan indirin Google Play'den alın