• 509
    kazanan kadro bozulmaz felsefesi ile yanlış kadro ile maça başla. her zamanki gibi istediğin skoru alama. sonra da kaos futboluna dön. sinir harbi yaşa ve puan kaybet. klasik oldu artık.

    henry onyekuru denen adam skor üretemediği maçlarda bile tehlike yaratan nadir oyuncularımızdandı. çift forvet aşkına adamdan vazgeçiyoruz.

    emre akbaba denen adamda da on numara istidadı yok. hala, ısrarla orada oynatıyoruz. sofiane feghouli girdi de 3-5 dikine pas gördük.

    pozisyon üretecek zeka olmayınca da çift forvet hiçbir işe yaramıyor.

    ha zemin de rezalet tabi, seke seke giden toplarla da oyun rezalet oluyor.

    bu kadar yanlışın üstüne bir de 3 tanesi çok bariz oyuncu hatası ile gol yedik. yani yorum yapılacak bir şey de kalmıyor pek ama n'apalım.

    en çok sinir olduğum şeyde şu mağlubiyetin en nefret ettiğim kulüplerden birine karşı olmuş olması.

    artık benim de şampiyonluk ümidimin kalmadığı maç olmuştur ayrıca. daha 10 maç var, normalde puan farkı kapanabilir ama hiç ışık vermiyoruz. üstelik kazanan kadro bozulmaz gibi son derece saçma bir kuralımız da mevcut. böyle bir şey olabilir mi yahu! bir sistemin olur, ilk 11'in olur. takım birbirine alıştıkça iyi oynar zaten. sakatlık, cezalı falan olursa yedeklerden ikame edersin. bu nedir anlamadım gitti. iyi o zaman, saçma bir maçta saçma bir kadro maçı kazansın; sonraki hafta atıyorum derbiye çıksın o kadro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın