2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 561
    o gün gündüzden gerginim. julian draxler, michel bastos kanat ikilisinin açık vermesini diliyorum. muhasebe dersindeyim. okuldan çıktım, servisten indim ve bir büyük rakı aldım.* bir süzme yoğurt, havuç, tavuk bonfile vs. kendi mezemi kendim yapacağım. evde babam yok. memlekete bir tane arsa, tarla işi çözmeye gitmiş. anacığım da zaten romatizmalı haliyle benim keyfimle uğraşamaz.

    havuçları hafif zeytinyağında kavurup mayonez ve yoğurt desteğiyle tarator yaptım. tavukları da küp küp doğrayıp soğan, domates* ve biber kombiniyle sote yaptım ve ilk dubleyi koydum. kulağımda kulaklık ve gençlik marşı elbette. kendimi akşam maça hazırlıyorum. alman forumlarına daldım "fuck schalke 04" "fuck zero four!" demek için ama anlamadılar. yani anladılar ama dalga geçtiler. oradan bi tane gurbetçi arkadaş "abi 04 deme nulfiya de dedi." çok nezaketli bir arkadaştı ki o küfretmeyi öğretmedi de "04" demeyi öğretti. ben yine "fuck" kalıbından devam ettim.

    neyse, masayı kurdum. maça doğru yaklaşıyoruz. babam aradı. "la biz zobayı kurduk, yayını da bulduk net!" dedi. sevindim. çünkü maç esnasında soru sorana kurulurum. babam maçı izleyecekmiş. oh, rahat! neyse ufak ufak demlenirken maç başladı. iyi oynuyorduk ama yedik bi zaman sonra hastalık olarak. lan hem de golü roman neustadter attı amk. nasıl bir topçu olduğunu bilsem havuç taratoru bir kaşıkta bitirirdim amk.(u: rakı pahalı olm. kafaya mı dikelim? :()

    neyse, sonra bizimkiler bastırmaya başladı ama ne bastırma. öyle böyle gitmiyoruz schalke kalesine. drogba kaçırdı, burak dokunamadı vs. derken, hamit direklerle barıştı.

    https://www.youtube.com/...hannel=futboltutkusu

    o dönemi hatırlayanlar bilir. hamit bir ara direklerle akraba olmuştu...

    neyse, sonra bırakmadık biz baskıyı. schalke tribünlerinden "nein, nein, nein!" nidaları gelircesine hücum ettik ve sonra burak ikiyi taştan çıkardı...

    https://youtu.be/r9ZD9Xug9AM

    deliriyorum ama bir taraftan ihtiyatlıyım! maç bitmedi henüz... neyse devre arası. hass. bir paket sigaraya yakın içmişim.
    (anne) mali1905: galatasaray diye ölecen sen! galatasaray seni kurtarmaz yavrum, kuzuuuum.
    mali1905: anne bu çakmak bitmiş. senin şu ocağı yakan uzun çakmağı getirsene..+90
    (anne) mali1905: ben zaten boşa konuşuyorum!! beni dinleyen mi var bu evde? yarın galatasaray verir ekmeğini oğlum. tamam!? al yak! ben de yakacağım bir tane!!
    mali1905: anne mişel bastos diye bi yavşak var bunlarda ona dikkat lazım. bi de draxler var ama o daha çocu...
    (anne) mali1905: allah ayaklarını birbirlerine dolandırsın, %+*/*/*//*/*!?
    mali1905: tamam anne sağ ol. yedi sülalesi mahvolmuştur herhalde..

    derken ikinci devre başladı. ikinci yarı boyunca saçma sapan bir baskıya maruz kalacağımız aşikardı tabi. schalke geldi, geldi ve yine geldi. dakika 65 gibi de o korktuğum michel bastos'un ayağından golü buldular.

    https://www.youtube.com/...annel=XCXCXCXCXCCXXC

    sonrası? sonrası tırnak yemece, sövmece, şişenin dibine yine sövmece...

    yürek çarpıntısı amk. bıraktım rakıyı mezeyi muslera ile beraber, halının üstünde, hayali topu emniyete falan alıyorum amk!

    dakikalar aktı, aktı, ben gerildim. gerildim show ana haberi sunan reha muhtar gibi oldum amk! sonra dakikalar 90+ dedi...

    https://www.youtube.com/...CLENTMAV%C4%B0%C5%9E

    anneme koştum. kucakladım. evi gezdik.(belin sakatlanacak eşşek sıpasııııı!)

    ben: gooooooooaalalasjkkasagoooooool!
    annem: hahahah goooool! oğlum bırak!!!
    ben: gooooooooooooooooolasalasla muck muck!
    annem: bak döverim, yeter gariiiiii!
    ben: gol annecim goooool!
    annem: ey allahım ya rabbim ben nerede yanlış yaptım!?
    ben: karnında ben varken babamla maça gitmeyle hahahahudhjs ah ya tamam vurma! :)

    oooley oooley oooley oley o la la göklerde yıldız gönüllerde ay şampiyonsun galatasaraaaaaay!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın