resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1048
    orta doğu bataklığını bir kez daha gözler önüne sermiş oyuncumuz. vahiy mi indi arkadaşlar, asıp kesmişsiniz düğüne gitti diye? nerde gördünüz düğüne gittiğini? kız arkadaşı bu adamın kölesi mi, oğulcan olmadan bir yere gidemiyor mu? oğulcan irfan ile görüşmüyor diye kız arkadaşı da diğer kızla görüşmemek mi zorunda?

    evet muhtemelen düğüne gitmedi bence. ama işin asıl boyutu şu ki, galatasaray’ın futbolcusu diye fenerlilerle görüşmesi yasak değil. hele hele özel hayatında ister düğüne gider ister ülke ülke dünyayı gezer, ister evde oturur sabaha kadar film izler. yahu bundan bize ne? adam düğüne gitmek için bizden icazet mi alacak? gerçekten bazen fazla ciddiye alıyoruz şu işi. dünyanın hiçbir yerinde düğüne gitti diye bir futbolcu linç edilmemiştir. adam izin gününde fener antrenmanı mı seyretmiş, rakip takım forması mı giymiş, napmış abi? eski dostunun düğününe gitmiş(ki o bile yalan muhtemelen), ben yıllardır görüşmediğim kavgalı olduğum arkadaşımın bile bu tarz mutlu ya da çok zor günlerinde yanına gider görevimi yaparım. bu her şeyi silip düzeldiğimiz anlamına gelmez.

    ibn-i haldun coğrafya kaderdir diye boşa dememiş. bu ülkede her şey zor anasını satayım. takipten çıkarırsın neden çıkardın derler, çıkarmazsın niye hala takip ediyorsun derler, gitmediğin düğünden linç yersin, belki de linç yerim korkusuyla düğüne gidemezsin. gerçekten çok garip bi ülke olduk. irfancan’ın muhtemelen milli takımdan bazı arkadaşları vardır bizim takımdan, arda dahil. ama ülkecek her şeyi o kadar kutuplaştırdık ki adam arkadaşının düğününe gidemiyor. harbiden bravo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın