resim
Kerem İnan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:44
Boy:1.89
Uyruk:Türkiye
  • 143
    ahmet ercanlar, göktuğhan, bülent uslu ve türevlerinin galatasaray versiyonu olan eski kaleci.

    ben galatasaray yönetiminin yerinde olsam; benim marka değerime, rakip taraftarlarına bu denli hakaret eden, alay eden, onların sinir uçlarıyla oynayan, onları bize karşı daha fazla motive eden ve nefretle dolduran tiplerin ekranlara çıkmasını engellerdim. bu kerem inan, evren turhan artık hangisi olursa.

    bazıları çıkıp "ama onlar yapıyor" diyebilir. onların bok yemesi bizim bok yememiz gerektiği anlamına gelmiyor. üstelik ercanlar ahmet, bülent uslu gibi tiplerin nasıl insanları gaza getirdiği, nasıl iğrenç algı çalışmaları yaptığına hepimiz şahidiz ve sinirleniyorduk. kendi kendilerine konuşup gitseler hadi neyse. baya baya onların yorumlarını bekleyen bir kitle var rakipte. onlar da sürekli yönetimden mamalandıkları için yönetimi koruyan sürekli rakibe çamur atan ve insanları galeyana getiren yorumlar yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. bu sebeple onların galatasaray versiyonuna ihtiyaç yoktur. işi bataklığa sürmeye hiç gerek yok.

    kendisini 1 kere bile izlemedim. ancak twitter'da orda burda sürekli küçük videoları düşüyor önüme. gerçekten utanç verici. diğerleri hadi saha içinden değil. sen eski kalecisin ya. bu ne rezalet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın