• 32
    her konuyu cengiz dusmanligina cevirmek galatasaraylilik degil zihniyet yozlasmasidir. yanlistir. burada konu bir sirket calisanin bireysel hatasinin o sirkete ciddi zararinin dokunmasidir.

    7 senedir zeminin ciddi restorasyonu icin birlikte calistigi yonetimleri ikna edememis, gunubirlik uyduruk cozumlerle maasini almaya devam etmis olmasi konusu mühim degil. zira bu durum belki yetki alaninda degildi, belki tavsiyeleri yonetim"ler" tarafindan uygulanmadi. bunlari bilmiyoruz, suclayamayiz.

    bildigimiz sey, 14 şubat 2021 galatasaray kasımpaşa maçı oncesi yagis devam ederken cati kar temizligi henüz yapilmadan sabahin erken saatlerinde zemin korumalarinin stratejik bir hatayla erkenden kaldirilmasi kararidir. zeminin bu denli rezil hale donusme sebebi o gun yapilan erken ve hatali aksiyonlardir.

    felaketin uzerinden bir ay gecmesine ragmen zeminin hala daha duzelemeyecek hasarlar almasina sebep kararlari veren murat e.'nin görevinden uzaklastirilmasi gec alinmis dogru karardir. murat e.'nin boslugu liyakat sahibi bir calisan tarafindan doldurulursa esas fayda o zaman gorulecektir.

    beyefendi muhtemelen tazminatini da alip gitmistir, mutludur. gunahi boynuna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın