• 31
    7 sene boyunca stat işletme müdürü olarak görev alan şahıs. bugün itibariyle karşılıklı anlaşma yoluyla görevinden ayrıldığını bildirmiş kulüp.

    https://twitter.com/...181800068526080?s=19

    3 seneyi aşkın zamandır bu kulübü yöneten yönetimin ise hiç suçu yok, yersen. bakın, kişi elindeki imkanlara göre işini yerine getirebilir. cebine 100 tl verip markete gönderdiğiniz birisini 200 tl'lik alışveriş yapmadı diye kovamazsınız. bu stadın elektrik faturası fazla geliyor diye rutin bakımlarını azalttıran galatasaray'ın mevcut yönetimidir. (bu bilgi saçma sapan twitter hesaplarından alınmamıştır. galatasaray'ın yıllık gelir gider tablolarına baktığınızda az bir araştırma ile hepsini görebilirsiniz.)

    zemine bakım yapılmasın demiyor kimse. zemine bakım yapılması için ne kadar bütçe gerekiyorsa onu sağlayın diyorum. 200 tl'lik iş için 100 tl bütçe veren adamlar, işi yapamadı diye çalışanı kovarak sadece kısa yoldan düşünen taraftarın gözünü boyuyor. iş bilmezliklerinin son halkası resmen. zemin kötü diye eleştiren futbolcuyu kov. para yetişmediği için bakım yapamayan işletme müdürünü kov. sizi kimse kovamıyor diye bu rahatlık. keşke biraz onurunuz, gururunuz olsaydı da layık olmadığınız koltuklarınızdan istifa edebilseydiniz.

    3 ay kaldı. 3 ay sonra, tarihin gördüğü en kötü spor yönetim kurulunun görevi bitecek. bugün sırf bu adamları savunmak için bana mesajla hakaret edenler, entry'lerime cevap yazanlar; bu adamlar gittikten sonra ortaya çıkacak olan yanlışları, hataları, sessizlikleri nasıl savunacaklar, ben onu merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın