resim
Aaron Salem Boupendza Pozzi
Takım:Cincinnati
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Gabon
  • 379
    fenerbahce yillarca yoktan var eden golcu vuruslariyla derbiler ve kitlenen maclar cikardi. alex atardi, 1-0 biterdi. webo atardi, 1-0 biterdi.

    buyuk takimda mac 0-0 giderken ve oyun kitlenmis, mac boyle bitecek heralde denirken son vurus yapabilecek oyuncu varligi sampiyonluga oynatir. ornegin podolski.

    fenerbahce'de bu eksiklik var su an. hatta kadrolari soyle ucar, boyle kacar derken bu sene cok sac bas yolacaklarini ve asiri puan kaybedeceklerini tahmin ediyordum. zira birakin ortada olan oyunu, dominant oyunda bile topu kaleye ne samatta sokabilir, ne thiam, ne valencia. bunlar fizikli ve tempocu oyuncular. ama muhammed'in, falcao'nun yaptigi alt koseye plaseleri yapmalari mumkun degil.

    sezon basinda perotti bu roldeydi aslinda. sakatlandi, sezonu kapatti. pelkas cok basariliydi, direk kaleyi dusunuyordu, mac kazandiriyordu; kanada hapsettiler.

    iste bu aaron direk kaleyi dusunup net vurus yapabilen bir adam. fenerbahce'yle adi gecen diger oyuncularla pek ilgisi yok. gelseydi fenerbahce daha az puan kaybederdi. buyuk takimlarda direk tabela yapacak adam en az 2-3 tane olmak zorundadir. ornegin onyekuru ve muhammed'in sezonda sana toplam 30 gol atacagi bellidir. bunu fenerbahce icin soyleyebilir misiniz? hangi oyuncu kesin! 10 gol atar mesela. bence kesin konusacak adam sayisi sifir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın