resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1302
    mesut özil ile pek de alakası olmayan oyuncu. her şeyden öte hakan koşmayı, pres yapmayı seven, becerebilen bir isim. açın gattuso döneminde nasıl oynamış izleyin. ayrıca mesut gibi futbolu bıraktıktan sonra değil, şu an gelirse eğer formunun zirvesinde gelmiş olacak. bunlara ek olarak mesut hiçbir zaman frikikçi olmadı. madrid’de ronaldo, di maria, hatta ramos bile frikik kullanırdı ama mesut çok istisnalar haricinde topun başına geçmezdi. hakan bu noktada da mesut’tan çok farklı.

    klasik 10 numaraların modern futbolda yeri kalmadığına inanan biri olarak, hakan’ın bize gelmesini çok isterim. son dönemde çok verimli bir futbol oynuyor ve üzerine koyuyor. bizim oyunumuza da adapte olabileceğini düşünüyorum.

    fakat terim milli takımda hakan’ı hiç verimli kullanamadı, bunu belirtmek gerek. genelde de sol kanata hapsetti. sonra insanlar hakan çöpmüş moduna girdi. imkansız görüyorum ama olur da gelirse sol kanatta değil kendi mevkisinde oynamalıdır. aksi durumda yine milli takımdaki performansa dönüşüp, eleştiriler durmaksızın devam eder.

    hayat neden olmasın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın