resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1821
    beşiktaşın teknik direktörü.ben açıkçası kendisinin teknik direktörlüğünü biraz ham lucescu'ya benzetiyorum. sergen gibi hakikaten kaliteli bir topçunun teknik direktörlüğünde bu denli pragmatist bir hoca olmasını da hem lucescu'ya hem de beşiktaş'ın bu dönemki sürecine de bağlamak lazım.

    algıyı vs ise kendince çok iyi yönetiyor, bunu da kabul etmek lazım. burada bile çoğu renktaşımı haklı olarak tepki göstermelerine neden olan yorumlar yapıyor. algı algıdır, yönetebildiğin sürece sıkıntı yok.

    hakem vs. gibi etkenler bizi bu sezon da (en azından şu anki döneme kadar) darmadağın etti. ancak karşında ister öyle ister böyle, 1-0 öne geçtikten sonra maç vermeyen bir takım var. bu yüzden biz ve fenerbahçeye 1 maç eksiğine rağmen 2 puan fark atmış bir camia.

    açıkçası ben beşiktaşı biraz koşulardaki tavşan atlete benzetiyorum. salt fener-galatasaray rekabetinde bu kadar alenen iş çevirmek yerine üçlüyü bırakalım, sonra beşiktaş'ı aradan çıkartalım düşüncesi var gibi. ama, beşiktaş feneri inönüde yendiği veya berabere kaldığı an (ikili averaj+puan farkı) fener ister istemez devreden çıkacaktır. bu nedenle bizim beşiktaş-fener maçına kadar tam gitmemiz gerekiyor ki beşiktaş'ı yendiğimiz durumda ikili averaj/genel averaj düşünmeyelim, zira açık konuşalım bizim bu ligde bu oyunla 3-0 yenebileceğimiz hiç bir takım yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın