• 81
    kalan 14 final maçından ilki. öncelikle hava ve zemin konusunda muhtemelen sıkıntı çekmeyeceğimizi belirterek başlamak gerek. ankaragücü'nde önemli kontra atak silahlarından paintsil ve ilk maçta bizi zorlayan atakan çankaya bu maçta forma giyemeyecek.

    ankaragücü sert savunma yapabilen bir takım değil. alan kapatmaları doğru yapamadıkları hatayspor maçında çok açıktı. özellikle hızlı kanatlara karşı baya bir alerjileri var. bana göre iyi bir zeminde taylan ve feghoulli'nin takıma katılmasıyla farklı kazanabileceğimiz bir maç bu. ama tabiki ne olursa olsun rakibi küçümsememek gerek.

    ankaragücü'nün maça nasıl bir kadro ile çıkacağı ise tam bir muamma. geçen hafta erzurum hocası mesut bakkal elindeki en iyi oyuncu novikovas yerine bizi durdurmak için ucube bir sistemle oynamıştı. bu hafta da ankaragücü'nden farklı bir şey beklemiyorum. bu 631 olabilir veya erzurumspor gibi 3 ön libero da olabilir. ama ilk golü bulduğumuz anda ankaragücü'nün fişini çekmiş oluruz. onyekuru, yedlin ve feghoulli bence bu maç için kilit adamlar. maç sonucu olarak tahminim ise 0-2 galatasaray.

    #hedef23
    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın