• 5281
    bu sezon çok kritik 2 haftada ince ince de değil bariz bir şekilde rakiplerinin kalın kalın doğranması ile hakemler sayesinde yoluna devam eden tescilli şikeci takım.

    (bkz: 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçı) orta hakem bahattin şimşek, var hakemi cüneyt çakır.
    luiz gustavo henüz 12. dakikada başakşehir 1-0 öndeyken atılsa o maç zor dönerdi. yetmedi hakem üfürükten bir sebeple başakşehir'i 10 kişi bıraktı. öyle bir maç oldu ki yenilse karışacağı kesin olan fb yarışa tutundu. o moralle üstüste galibiyetler aldı hatta bir ara lider bile oldu. başakşehir ise tam tersi o günden sonra bir daha toparlanamadı, hocası değişti, küme düşme hattına kadar geriledi.

    (bkz: 28 şubat 2021 trabzonspor fenerbahçe maçı) orta hakem yaşar kemal uğurlu, var hakemi cüneyt çakır.
    ilk yarıda serdar aziz sahtekarca kendini atıyor. yaşar kemal isimli hakem bozuntusu da faul çalarak ona çanak tutuyor. bıraksa trabzonsporlu nwakaeme kaleci ile karşıya kalacak. yüzde yüz gol pozisyonu harcandı. çünkü korkak ve muhtemelen organize ve profesyonel kötülüğün bir parçası. dürüst ve yürekli biri olsa oynatırdı. faul varsa vardan döner zaten.
    diğeri de verilmeyen 2 penaltı. hele son dakikalarda ahmet ağaoğlu'nun uzaydan bile baksanız penaltı dediği bakasetas'a atılan dirsek var. benzeri bile diyemeyeceğim çok daha hafif pozisyonlarda fb ilk haftalarda rize deplasmanında son dakikalarda penaltı kazanıp 3 puanı cebe atarken yakın zamanda başakşehir maçında marcao'nun eli epureanu'nun saçına değdi diye bizim aleyhimize penaltı çalınmıştı.

    çok net bir şekilde hakemler ile yarışta tutulan bu loser camia umarım yine layığını bulacaktır. ne yaparlarsa yapsınlar yine de şampiyon olabileceklerini düşünmüyorum. elimde imkan olsa yine son hafta şampiyonluk vermelerini isterdim. ilahi adaletin tokadı yüzlerine indikçe bunlar akıllanacağına daha beter sapıtıyor.

    bir sözüm de bizim taraftara. tamam kendi işimize bakalım da bu tarz durumlarda ortalığı ayağa kaldırmalıyız. adamlar kasımpaşa maçında kerem'in rakibi ile alakası olmayan ne idüğü belirsiz bir pozisyonda penaltı algısı kasarak 1 hafta o pozisyonu, alanya maçı öncesi de 1 hafta zorbay küçük'ü konuştular. sonuçlar ortada.

    sosyal medyadaki etkileşimimiz daha kuvvetli olmalı. bu kötülük ile mücadelede birlik olmamız ve gücümüzü göstermemiz şart. iş işten geçtikten sonra hakkımızı arasak ne fayda.

    kollanmamıza gerek yok. hakkımızı koruyalım yeter. gerisini imparator ve bizim çocuklar halleder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın