• 245
    maçta genel anlamda fenerbahçe daha etkiliydi. trabzonspor'da baştan beri ileri üçlüde, hatta bakasetas dahil dörtlüde bir enerji, uyum sorunu vardı. fenerbahçe daha önce öne gecemediyse uğurcan yüzünden. ayrıca değişiklikler de çok geç geldi. 75 dakikalık oyundan çok mu memnundu da hunter hoca kimseyi değiştirmedi bilmiyorum ama rezalet oynayan topcular vardı ve daha 60'da falan çıkmalıydı.

    bunun yanında fenerbahçe çok mu iyi oynadı? hayır. trabzonspor'un enerjisi o kadar düşüktü ki bira kıpırdama ile daha iyi göründüler. ne kadar yeteneksiz bir takım olduklarını beşe iki gelip gol yapamadıkları pozisyonda görebilirsiniz.

    sorun yok, fenerbahçe bugün kazanır, haftaya puan kaybeder. kırılgan bir takım. hata yapmaya müsait bir psikolojileri var.

    hakeme gelince son pozisyon bence net penaltı. yalnız ekuban'in sarı kartliyken, ceza sahası içinde zamanlama hatası ile birinin ayağına çok kötü bastığı pozisyon vardı. o pozisyona nasıl inceleme gelmedi anlamadım. bence çok net sarılık pozisyondu. hatta pozisyon olduğu an aha yedi kırmızıyi dedim ama hakem faul bile vermedi galiba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın