• 120
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    çok formdayız, 7 maçtır kazanıyoruz. ilk aşamada bay geçeceğimiz haftaya kadar ki 5 maçımızı da kazanmayı çok istiyorum. rakipleri de göz önünde bulundurursak olmayacak şey değil.

    geniş bir kadro oldu devre arası transferleriyle. o açıdan fatih hocanın eli güçlü. 5 değişiklik hakkı bizim için avantaj sezon genelinde.(sıkışık fikstürü de düşünürsek)

    erzurum* çok ilginçtir içerde oynadığı maçlarda 1, deplasmanda 5 galibiyetleri var. genel olarak çok iyi gitmiyorlar. devre arası mini çaplı bir operasyon yaptılar. aatif chahechouhe, jakub szumski(kaleci), johanna omolo(ön libero), manuel da costa yı getirdiler ilk 11 oyuncusu olarak.

    bugün büyük ihtimalle şu hücum hattıyla çıkacaklar:

    cenk ahmet(sğk) - a. chahechouhe(oos) - a. novikovas (slk)

    -----------------------ricardo gomes(st)

    sol bek tercihimiz:
    cenk ahmet'i sağ kanatta kullanıyorlar. geçen sene alanyaspor'da sağ bek oynuyordu.33 yaşında. cenk, kısa bir oyuncu.(170) sol bekte ömer bayram'ı kullanmamız hava toplarında sıkıntı yaratmaz normal şartlarda. tempo olarak da karşılık verir cenk'e. ben sol bekte sol ayaklı oyuncu seviyorum. bu maç özelinde linnes'i orada kullanmak bence gereksiz.

    ön libero tercihimiz:
    aatif karagümrük'te genelde sonradan oyuna giriyordu. a plan oyuncusu değildi. erzurum'da şu an kaptanlık yapıyor. son haftalarda ciddi skor katkısı yaptı. taylan'ın* son durumunu bilmiyorum ama 34 lük aatif'a birebirde üstünlük sağlardı. izlemeyi de özledik. 2 maçlık ara yeter bence taylan. bu arada umarım o pubis söylentileri ciddi değildir. önemli bir problemi yoktur.

    sağ bek tercihimiz:
    novikovas, skora en yakın 2-3 oyuncularından birisi. topla iyi. ben çok beğenmiyorum. ama yine de iyi savunmamız gerekiyor. linnes veya yedlin'e birebirlerde ve temposuyla üstünlük kuracağını sanmıyorum. çarşamba ankaragücü maçımız var. sağ bek tercihinde hoca duruma göre bu ikiliyi değerlendirecektir diye düşünüyorum. ama bugün yedlin'le başlamasını isterim.

    stoper tercihlerimiz:
    ricardo gomes bu sezon hep ilk tercihti erzurum da, fakat çok gol atamadı bu sene. kanat forvet özelliği de var. hareketli bir oyuncu. marcao ve boss'la* başlarız gibi geliyor.

    ben bugün gol yeme ihtimalimizin az olduğunu düşünüyorum. ilk 11 olarak genç bir takım değil erzurum. bir şekilde erken gol atabilirsek çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın