resim
Mete Kalkavan
Görev:Eski Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 885
    sözde babası kendine edilen küfüre dayanamamış hakem. allah rahmet eylesin. bahsedilen maç 12 eylül 2015 galatasaray mersin idman yurdu maçı. hakkında ağır konuşturacak kadar (tabi ki biz öyle bir şey yapmadık) kötü kararlar verdiği bir maçtı ama yazılan hikayenin gerçek olması çok olası değil. muhtemelen rastlantıların post-mortem yorumlanmasıyla oluşmuş, ilgi çekme odaklı uyduruk bir hikaye. neyse efendim, bu arkadaş da bize bundan ötürü kin güdüyormuş.

    yüzlerce milyon euro dönen futbol piyasasında, kabiliyetsiz bir hakem ülkenin en büyük spor kulübüne 5,5 yıldır sözüm ona kendi yarattığı otonom bir mekanizmayla ceza kesiyor yani. türkiye gelişmiş bir ülke. adamın psikoloji testlerinden kalmış olup, hakemlik yapamaması gerekirdi.

    yok yok, o kadar da değil. bir an inandınız kabul edin. hazır saha dışı rüzgâr galatasaray aleyhine dönmüşken, yetkiyi eline aldığı anların tadını çıkaran, galatasaray sevmeyen hakemden fazlası değildir. hikayesine de zerre saygım yok. ha doğruysa da, iyi evlat yetiştiren, kötü laf işitmez. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın