resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1559
    ilk maçlarında güven veren, kalitesini belli eden büyük bir potensiyel, yine de sezon bitimine kadar izleyip son kararı vermekte fayda var. ama bu şekilde devam ederse de 20 milyona satalım diyen arkadaşları da anlamıyorum.

    gomis'i 500 bin avro ekstra istedi diye 6 milyon'a sattık. yerini dolduracağız diye, diagne, kostas, falcao, andone ve adem büyük'ü aldık. maaş + bonservis/kiralama ücreti olarak bakarsak diagne, 22 milyon, kostas 3 milyon, falcao 20 milyon, andone 3 milyon ve adem de 0,5 milyon avroya maloldu. bakın babel'i saymıyorum. neredeyse 50 milyon avro.

    o yüzden eğer ki yerini kesin dolduracak adam yok ise, çok uçuk rakamlar dışında satılmasın, hakan şükür gibi 10 yıl forvet sıkıntısı çekmeden başarılara beraber koşalım.

    (bu arada gomis'in imza parası ile maaşı toplam 6 milyon avro ederken, bir de ekstra para istemesini açgözlülük ve fırsatçılık olarak görüyorum fakat yok pahasına alternatif alınmadan gönderilmesi de büyük bir hata ve hem terim hem cengiz için yöneticilik eksiği idi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın