• 1
    yadsinamaz, inkar edilemez bir gerceklik.

    21 şubat 2021 fenerbahçe göztepe maçı sonrasi, fenerbahce'nin "erol bulut yuzunden" bir sezonda ve sezonun daha ortalarinda ic sahada 5 maglubiyet almasi konusuluyor. erol'a yukleniliyor.

    galatasaray, besiktas, trabzon hep uzun yillar surmus kadikoy serilerini cok yakin gecmiste bitirdiler. galatasaray ali palabiyik, feghouli'ye yapilan faulu calabilse; 3 sezondur sozde cehennemden galip cikmis olacakti.

    neden acaba?

    aziz yildirim hakemlerini kadikoy'e kendi seciyordu. genc nesil bilmez bunlari. mac basinda butun sari kartlik mudahaleler atlanir, rakip hucumlar sacma faul bahaneleriyle kesilir, fenerbahce ofsaytla karisik gol atar, mac kazanir.

    6 subat 2021 fenerbahce galatasaray macinda serdar aziz'in yaptigi penalti, serdar'a korner bayraginda cikmayan sari kart derken; var'siz yillari gozunuzde canlandirabilirsiniz. ofsaytta calisacagi tuttu var'in, neyse ki.

    ben size gol sonrasi varsiz derbi gidisati anlatayim: aziz yildirim'in gozdesi bir hakem macta gorev yapiyor tabi. ozan'in ofsayttan attigi gol gecerli sayiliyor. cisse'nin uzatmalarda kendini yere biraktigi pozisyon 3-4 saniye dusunulerek(baskan beni yakar) penalti olarak degerlendiriliyor. fenerbahce 2-1 kazaniyor maci. seri bilmemkac maca cikiyor. yasatilan buydu iste.

    besiktas'i da dogradilar bu sahada. anadolu takimlarinin gol atmasi yasakti. daha iki hafta once rize'nin gol atacagini gorunce alelacele duduk calan hakem vardi ya, onu 2 haftada 1 kez yasatirdi aziz'in hakemleri. gol atmaniz yasakti kadikoy'de.

    ali koc da sezon basinda "var show" yapti kendi capinda ama bunu tum sezona yayamazsiniz, suyu cikar. muhtemelen o da "sezon basinda bi' sekilde puanlari alalim, takim oturunca zaten sorun kalmaz" diye dusunmustur. takimin yere oturacagini tahmin etmemistir.

    var'in yururlugu sonrasi saibe ve iltimas sifirlandi mi? hayir. ama 10 pozisyonun 9'unda hakemler gordugunu calmak "zorunda kaliyor".

    fenerbahce acisindan sorun su: o kadar plansiz ve kotu oynuyorlar ki senelerdir; yuzde 10 iltimas yetmiyor. fenerbahceli oyuncularin mac icinde hakeme bogurmeleri, caner'in hakeme acikca sovmeleri tam da bu yuzden. aslinda temelde bir yardim cagrisi: bize artik bi' penalti cal. hic calinmiyor mu? caliniyor. ama yaridan fazla azaldi bu yalan penaltilar, rakibin haksiz atilmalari.

    fenerbahce'nin yuzde 10 ittirilerek kazanmaya ise oyun gucu yetmiyor. olayin ozeti bu. ali koc da bu yuzden bagiriyor, yoneticileri de, futbolculari da, rambo okan da :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın