• 1
    mevcut şartları ve şu an görev almaya müsait teknik adamları göz önünde bulundurduğumuzda kanaatimce en uygun isim volkan demirel.

    volkan demirel'in artıları:
    1- başarıya aç: son 10 senede 1 fenerbahçe şampiyonluğu gördüğü için camiasının tekrar şampiyon olmasını canı gönülden istiyor.
    2- motivasyon: maç öncelerinde camianın tek yumruk olmasını sağlayacak açıklamalarıyla üst düzey konsantrasyon sağlar. örneğin en son "geçen seneki derbi bir istisna. 20 senede, belki 50 senede bir olur. bundan sonra zaten hiç olmayacak." açıklamasıyla maç öncesi takım ve taraftarları motive etmişti.
    3- camiayı biliyor: hem caner, gökhan gibi takımın bel kemiği oyuncularla hem de "futbol aklı" emre belözoğlu ile çok iyi arkadaş. yönetim ve oyuncular arasındaki iletişimi çok iyi sağlar. hocayı halıya sarmak gibi gelenekler ile kurumsal hafızayı devam ettirir.
    4- uyum sorunu yaşamaz: erol bulut'un yardımcısı olduğu için takım uyum sorunu yaşamaz. sezon başından beri takımla birlikte. trabzonspor'un ünal karaman'ı kovup onun yardımcısıyla devam edip, sonra onu da kovup onun yardımcısıyla devam ettiği gibi bir operasyon düşünülebilir.
    5- asla pes etmez: sneijder tarafından bir sağa bir sola yatırıldı ama kalktı mücadelesine devam etti. sahasında kupa kaldırdılar, üzüntüsünü içine attı, ertesi sezona yine şampiyonluk parolasıyla başladı.
    6- ustaların yanında pişti: türk futbolunun ustaları aykut kocaman, ersun yanal, ismail kartal, uluslararası ustalar aragonés, advocaat, pereira, cocu ve daha nicelerinin rahle-i tedrisatından geçti. her birinden bir şeyler öğrenmiş olsa ortaya müthiş bir birikim çıkmış olur.

    volkan demirel'in eksileri:
    - aklıma hiçbir eksiği gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın