resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 3543
    beğendiğim, bizim için çok değerli bir futbolcu. sahada olduğu her an rakip için tehdit, 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçında attığımız golde sağ bek tayfur bingöl kendisiyle sahanın diğer kanadına kadar koşmuş ve emre kılınç bu sayede boş alan bulup golü atmıştır. rakipler için ürkütücü bir isim ve rakip defansın dengesini dağıtıyor. ancak burak yılmaz gibi her maç kendisini ispatlaması gereken bir futbolcu onyekuru. gol atmadığı her maç kendisi göze batacaktır. muhtemelen 1-2 maç daha gol atmazsa eleştirilir.

    bunun önüne geçmen için çalışman gereken bir husus var henry. asist özelliğini geliştirmelisin. elbette profilinde bu yok, feghouli gibi yaratıcı bir oyuncu olmanı senden elbette bekleyemeyiz ama bazen de servis yapmayı düşünmelisin.

    forvet oyuncularına servis yapmayı hayal eder bunun üzerine çalışırsa çok daha değerli bir futbolcu olacaktır. asist sayıları tüm kariyerinde düşük. her sezon 1-2 asistte kalmış. golcü bir kanat oyuncusundan sezonda 10 asist beklemek haksızlık olur ancak bazen takım arkadaşlarına servis yapmayı düşünür ve bunun üzerine çalışırsa gol atmadığı maçlarda da bize çok katkı sağlamış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın