resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1540
    uzun zamandır istediğimiz, özlediğimiz forvet performansını bize sunuyorsun, sunacaksın bunu anladık ama vakit kendine hakim olma vaktidir.

    bundan sonrası için taktiğimiz şöyle mustafam tosunum; artık gerektiği kadar oynayacaksın. öyle 3 kişi arasında havadan gelen topu göğüsle 2 kez sektirip ayağına alıp terse dönmeler, boşa kaçan adamı tak diye savunma üzerinden aşırtma pasla kaleciyle karşı karşıya bırakmalar falan bunları bırakıyorsun, takımın ihtiyacı olmadığında ekstradan goller falan yok. asist masist aman ha! ihtiyacımız kadar. fark ettirmeden, çaktırmadan, gizli gizli, şşş anladın (;
    öyle allah allah seni övmelere doyamayan taraftarlar olmayacak, bir kaç entry ile işi bitirteceksin ok? savunmaya yardımını yapıyorsun, takım oyunu içinde pozitif olarak kendini kaybettiriyorsun, boş kaleye topu yuvarlarsın tabii o kadar da değil de ne bileyim yay üzerinden topu sağa çekip ani bir dönüş yaptıktan sonra pozisyonunu alıp kaleciyi çaresiz bırakmalar falan ı ıh! cık! tamam mı tosunum?

    etraf yaban çakalı kaynıyor olm bak senin bunlardan haberin yok. çoğunluk taraftarın içi rahat fakat yine de ufak tefek örümcekler dolanıyor kafalarda çünkü geçmişte büyük travmalar yaşadı bu taraftar. bonservisini hele bir alalım tamamen. sen de şu pandemi zımbırtısı sonrası arena'nın inanılmaz atmosferini bir gör, bir bak bakalım bu taraftar ne de biçim hayatında görüp görebileceğin en acayip taraftar, içerde, dışarda, her yerde nasıl da takımın yanında bunu bir fark et, muslera abinden takımın nasıl bayrak adamı olunur bunları öğren. ondan sonra hayvan gibi yardırmaya devam edersin. senelerce kadromuzda kalır coşkudan bizleri çatlata çatlata maçlarını oynarsın. anlaşma bu şekilde tamam mı koçusunun gülü?!

    şu ana kadar izlettirdiklerinin yalnızca teaser olduğuna inandığım, henüz ligde 5. maçını bile tamamlamayan mükemmel forvetimiz.

    (bkz: 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı)

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın