• 646
    sanki olağan bir maç olmuş gibi oyunumuzun yerden yere vurulmasına anlam veremediğim karşılaşma.

    genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir takımız. özellikle ilk yarıda verilen aleyhimize fahiş hatalı, muhtemelen kötü niyetli, hakem kararlarının momentumumuzu ve futbol oynama isteğimizi yerle yeksan ettiğini gözlemlemek oldukça kolaydı.

    ikinci olağandışı durum ise, alanyaspor bu maçı kaybederek yukarıyla olan bağlantısını büyük ölçüde kopardı. onlar için tüm sezonu anlamlı kılabilecek bir 3 puan mücadelesi vardı. onlar da alabilecekleri tüm riskleri aldılar. hakem yönetimi de aslında ilk yarıda bitecek maçta onları oyunda tuttu, dirençlerini arttırdı.

    burada eleştirilecek noktamız, alanya'nın artık ya herro ya merro dediği anlarda hızlı hücuma çıkamamamız, bilakis oyun planımızın yapı taşı olan oyuncularımızın (henry, mohamed) yorgunluktan hunharca hücum ezdiği anlarda kenardan doğru müdahalelerin gelmemesi (ya da gelememesi) oldu.

    hakemin 1 direkt kırmızı, 1 tane de ilk sarı kartı vermediği ikinci sarıdan kırmızı; 2 adet de lehimize penaltıyı çalmadığını da ekleyelim. 0-2'yi görebilseydik alanya'nın direnci aynı seviyede kalır mıydı, biz de bu kadar yaslanmak durumunda kalır mıydık, gerçekleşmeden söylemek güç.

    sonuç olarak, 3 puanımız hayırlı olsun. hak edilmiş bir 3 puandır. alanya da her an oynama çabasındaydı, kendine güvenli güçlü bir ekip. onlara da tebrikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın