• 415
    tamamen bireysel hatalardan elendiğimiz bir maç olmuştu.

    https://streamable.com/u1akm2 şu pozisyonda donk kendini kolayca yere bırakmasaydı bu golü hayatta yemezdik. tabi marcao'da çok kolay çalım yemiş ama hatanın en büyüğü donk'ta.

    https://streamable.com/z1lw7i taylan'ın kaptırdığı top sonrası 3'e 3 yakalandık. salih bir anda çapraz koşuya başlarken sol bekte oynayan emre taşdemir'e dikkatli bakın. 5-10 saniye depara kalksaydı o golü yemezdik ama o ise sadece koşu bile değil, yürüyüş yaparak golü yememize sebep oldu.

    https://streamable.com/9dwf23 burada marcao'nun hareketine penaltı çalındı ama bence alakası yok. skor 2-0 aleyhimize olduğundan ve "amaan nasıl olsa elendik" moduna girdiğimizden dolayı pek konuşmadık ama eğer o penaltı çalınmasaydı, belki de şu anda turu geçmiştik. maç sonunda da fb ve bjk gibi ağlamadığımız içinde gündemde tutmadık.

    yani bu maçta savunma oyuncularımız sadece görevini yapsaydı, bu kadar erken havlu atmazdık. neyse umarım bugün ligde oynayacağımız maç* için, alanyaspor teknik direktörü çağdaş atan bu maçı ölçü olarak almıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın