aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 56
    işim gereği, kendileriyle geçtiğimiz hafta 2 toplantı yaptım. bu toplantıda sosyal medya projeleri hakkında detaylı fikir alışverişinde bulunduk.

    öncelikle şunu belirteyim, piyasadaki görebileceğiniz en profesyonel kadroya sahipler*. bir çok alanda başarılı yatırımları var ve büyütmeye de devam ediyorlar. en bilinir olanı getir. şimdi lonrada'da faaliyete başladılar ve orada da başarılı olacaklarına dair en ufak bir şüphem yok.

    şimdi bu insanlar yönetim olarak bazı şeyleri sizden daha net ve rahat görebiliyorlar. kimin nasıl tepkiler aldığını, yaptıkları yayınlara gelen tüm yorumları analiz ediyorlar. bu tip firmalar, 7/24 smm* hizmeti alırlar ve markaları için nasıl bir itibar yönetimi yapmaları gerektiğini belirler, stratejilerini çizerler. bu smmhizmeti içerisinde, google, facebook*, youtube, forumlar*, sözlükler* gibi günde milyonların takip ettiği ve paylaşım yaptığı mecralardan data toplanması ve bunların filtrelenmesi var. kısacası, sizin sosyal medyada yaptığınız en ufak hareket bile, keyword list*lere takılıyor ve filtreden geçerek, bu yetkililerin önlerine sunuluyor. işte firmalar da buna göre stratejilerini belirliyorlar.

    belirliyorlar da, ülkede bazı sektörler, sizin iş stratejilerinize göre ilerlemiyor maalesef. çok daha farklı dinamikler söz konusu. medya sektörü de, ülkedeki malum konjektürden ötürü dinamiğini kestiremeyeceğiniz bir yer. eğer ki bunun içine girmeye karar verdiyseniz, ister istemez bazı şeylere göğüs germeniz, kulak tıkamanız, evetdemeniz gerekiyor. burada fazla detaya girmiyorum, bundan sonrası dost sohbetlerinde anlatılacak konular. ama kafanızda canlanması açısından, ibrahim seten ismini araştırmanızı öneririm.

    toplayalım konuyu, serdar ali çelikler dediğiniz adam için de, bu sektörde bu tip profesyonel firmalarda çalışan kişiler için de, neler yazarsanız, fikirlerinizi nasıl dile getirirseniz, inanın ki boşa gitmiyor. yukarıda bahsettiğim smmhizmetini ben de alıyorum, kendi entry'min önüme düştüğü raporlar gördü bu gözler. o yüzden, bu platform çok değerli. inandığınız ve yazıya döktüğünüz tüm kelimeler, gerekli yerlere ulaşıyor, buna emin olabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın