resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1230
    galatasaray taraftarının çok fazla haksızlık yaptığı futbolcusu. performansından önce kontratı hakkında bilgi vermek istiyorum. bu sezon 11.500.000 tl kazanacak. bunun içinde bir bonus olduğu çok bariz belli. gelecek seneden itibaren 8 milyon tl’ye düşüyor ki bu ücret 1 milyon euro’dan daha düşük ve yıllar geçtikçe euro değeri daha da düşebilir. yabancı sınırının öyle ya da böyle getirileceği bir ortamda kaliteli türk futbolcularının maliyetinin ne kadar yükseldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. emre çok yönlü bir futbolcu olarak makul bir anlaşma ile takımımızda.

    şimdi performansına değinmek istiyorum. malum 2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçında gördüğü acemice kırmızı karttan sonra taraftarımız çok üstüne gitti. futbolcuların da sosyal medya kullandığını bilmeyen taraftarımız bence emre’yi psikolojik olarak çok yıprattılar. cezası bittikten sonra da ciddi bir motivasyon kaybı ile oynadı ve toplara girmemeye, korkakça oynamaya başladı. ama 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı onun için artık bir dönüm noktası oldu. emre net bir şekilde bu takımın oyuncusu olduğunu ve neyi daha iyi şekilde yapması gerektiğini anladı. o zamandan bu yana orta sahada çok daha aktif, sürekli koşan, defansa yardım eden, pres yapan, hücuma hareketlilik ve yaratıcılık katan ve en önemlisi her topa artık korkmadan ayağını sokan bir oyuncuya dönüştü. bu hareketinden dolayı hemen her maç çok sert darbelere maruz kaldığını da hepimiz görüyoruz.

    kariyeri boyunca oynamadığı bir bölgede oynuyor ve buraya, yapılması istenenlere alışması illa ki bir zaman alacaktı. ya biz yıllarca durağan orta sahalardan çekmedik mi? her geçen maç daha da iyi olan bu adama karşı biraz adil olmak gerekmiyor mu demek istiyorum ama biliyorum ki orta sahada kaybedeceği ilk toptan sonra başlığına ne kadar vitaminsiz olduğu yazılacak. bizim taraftarımız bu şekilde maalesef ki.

    son not olarak da belirtmek isterim ki, emre topları ceza sahasına en iyi kesen futbolcumuzdur. umarım duran toplarda artık hep onu görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın