resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1419
    kendisinin opsiyonu ile ilgili durum hemen netleştirilmelidir. oyuncu çok çok önemli bir değer olacak ve mısırlılarla ticaret dünyanın en tehlikeli işlerindendir. 4 milyon yatırıp alma durumu tartışmalı ise, gerekirse bugün yatırılıp alınmalıdır. oldu bittiye getirdiğimiz ,olası bir hukuki karışıklıkta mısır kulübüne karşı mağdur olmayız. dünyanın hukuki olarak en kuvvetli camialarından birisidir galatasaray.

    çünkü anlaşmamız öncelik anlaşması ise herhangi bir menajer kulübü 15 milyon teklifi gününde gönderir. bu durumda biz de oyuncuyu piyasa değerinden almış oluruz ve ortada artı değer falan kalmaz. bu transfer 4 milyona yapılırsa kıymetlidir, 15'e yapılırsa hiç bir anlamı yok. gedson'u da alırsın o fiyatlara.

    şu an ödenmesi durumunda uefa ile de hiç bir problem yaşanmaz ffp konusunda küçücük bir aşım oldu diye. en fazla devede kulak bir ceza gelir.

    bu adam seneye en az 18-20 milyon euro. acil ama çok acil olarak üzerine düşmeliler. gerekirse mısırlılara başka menfaatler vaadedip o opsiyon tek taraflıya dönüştürülmelidir. istanbul'da bir ev hediye edilir gerekirse bir zamalek yöneticisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın