resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 2689
    marcao’ya küfreden galatasaraylı hesaplar varmış. bak işte buna üzüldüm! buna inanan taraftarlarımızın olmasına daha da çok üzüldüm!

    şimdi soruyorum; hangi galatasaraylı, marcao’ya küfreder ve defol git, evine dön diye mesaj atar? bakın galatasaraylı marcao’yu eleştirir, kızar ama asla defol git, evine dön demez/diyemez. çünkü bilir ki marcao bir-iki maçta hata yapsa da galatasaray’ın ve türkiye’nin en iyi stoperidir ve hatırı sayılır bir rakamla da transfer olacak potansiyele sahiptir.

    bu saldırının çok takipçili bir hesaptan yapılmış olması da önemsiz. çünkü hepimiz biliyoruz ki, çok takipçili bir hesabı beş-on, hatta bazılarını 50-60 bin liraya satın alabiliyorsunuz. satın aldıktan sonra da dilediğiniz gibi kullanıyorsunuz. instada, twiterda, facede yapılan hakaretleri ve küfürleri ciddiye alacak futbolcu lütfen bu hesapları kullanmasın. çünkü kendisine küfreden 10 yaşında bir çocuk da olabilir, rakip takım taraftarı bir trol de olabilir. bu durumda galatasaray taraftarına kızan futbolcu komik duruma düşmez mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın