resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1302
    galatasaray'da şu entrynin yazıldığı tarih itibariyle dakika almış olduğu 3 maçta 3 gole imza atmış mısırlı gol sanatçısı.

    anatomik yapısı çok ilginç. uzaktan baksan futbolcu bile demezsin. hele bir vücut dili var, çocuk gibi. yanaklarını tokatlayıp makas alasın gelir. ama sahaya bir çıkıyor, o çocuk diyeceğin adam senelerin kasabı serdar aziz'i, steven caulker'ı hava topu mücadelesinde fred çakmaktaş çizgifilmindeki bam bam moloztaş misali savurup atıyor. o tontiş yanakların ait olduğu mübarek kafası topla balyoz gibi darbeler indiriyor. henüz kafa golüne şahit olmadık, ancak 10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçında kalecinin güç bela kurtarabildiği bir kafa şutunu dünya gözüyle görebildik. canı sağ olsun, bu gidişle çok kalmadan bir tane indirecektir.

    burası bir taraftar yeri, burada uçup kaçmak, kendi oyuncusunu, kulübünü en tepede görmek epey normal. dışarıdan gelen birisi buradaki 10 yazının 7 tanesini okusa güler muhtemelen. hatta bazen ben bile gülüyorum "oha amk yok daha neler asdjaskldjs" gibilerinden tepki veriyorum. ben de bunu pek yapmamaya, mümkün mertebe realist kalmaya çalışırım, ancak bu adam için biraz yüksekten uçacağım. mohamed salah'tan sonra mısır'ın en meşhur futbolcusu ve dahi markası olabilecek bir çocuk. salah'ın da kariyer yükselişini hatırlayanlar, basel, chelsea, fiorentina, roma, liverpool derken dünyanın en iyileri arasına nasıl adım adım girdiğini bilirler. işte bu adam da salah'ın basel günlerini yaşıyor bana kalırsa. dilerim salah gibi yavaş yavaş da olsa en tepeye doğru adım adım ilerler. hızlı giden atın boku seyrek düşermiş misali, oraya bir an evvel çıkmak değil, orada durabildiğin kadar durabilmek mesele.

    sayın albayrak'ın dediği gibi, kendisi allah'ın galatasaray'a bir lütfu. inşallah bu lütuftan mümkün mertebe faydalanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın