• 28
    şampiyonluk hikayelerimizde ki yan rol, hikayemizin ayak oyunlarıyla elimizden kaçan kötü adamı.

    her hikaye unutulmaz olmak için nemesis'e ihtiyaç duyar. her zafer özeldir, güzeldir fakat çok iyi bir sporcunun iyi bir takım ile sakatlık kaza yaşamadan aldığı şampiyonluklar, elde ettiği başarılar hep biraz daha underrate edilir.
    mesela ronaldo'nun messi'nin tarihin en başarılı futbolcuları olmaları yanında; özel şampiyonlukları, şampiyonluk hikayeleri konuşulurken pek yerleri olmaz çünkü bu beklenendir hikayelerini güzelleştiren tek detay rakip olmuş olmaları onda da çekiştikleri sezon neredeyse yok. mesela 20 yıl sonra napoli maradona şampiyonlukları şampiyonluk hikayelerine ronaldo ve messi'nin şampiyonluk hikayelerinden fazla konuşulacak. neden çünkü drama var neden çünkü hikayeler bu sporun en hatırlanması en güzel tarafı.

    organize fakat amatör kötülük ise bizim hikayemizin nemesisi, hikayemizin draması, hikayemizi unutulmaz yapacak o enstantane. yoksa her galatasaray taraftarı ilk 11'i sayacak yaşa gelmeden rakip takım efsaneleri kadar şampiyonluk yaşamış oluyor yani bu enflasyonda şampiyonluklarımızın çok hikaye değeri yok ama işte ne oluyor bu çapı yetmeyen organize kötülük hikayemizi güzelleştiriyor güzelleştiriyor sonra doya doya anlatıyoruz. 10 hafta hocamız olmadan şampiyon olduk diyoruz, süper final yaptınız sahanızda kupa kaldırdık diyoruz anlatacak hikayemiz oluyor.
    mesela bu sene sonu ben inanıyorum ki şampiyon olacağız inanıyorum ki bize ceza vermek için fırsat kollayan, başkalarına ceza vermemek için takla atan fedarasyon o kupayı paşa paşa kaptanımıza getirecek. tam bu inandığım kısımlara bir hayal ekliyorum bir fotoğraf karesi bütün takım önlerinde kupa üzerlerinde fatih terim sever adamı t-shirtleri. bu yaşanacak ve biz bu sezonu fatih terimin sevdiği sezon olarak hatırlayacağız.

    çünkü 70 yaşına merdiven dayamış bir adama türlü dalaverelerle stadlara toplanmış bir grup insan ana avrat küfür edecek bütün yetkililer buna sessiz kalacak, kanser hastalığı henüz geçmiş 70 yaşında bir adamın kim olduğu gayet bilinirken üstü aranıp küçük duruma düşürülecek. kusura bakmayın ama haketmediğiniz saygıyı göstermeyeceğiz severler öyle işi severler(sevecekler) bu işleri organize eden adamları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın