• 44
    iki gün kalan sezonun en önemli maçı.

    galatasaray bu sezon rakip sahaya yerleşen, pas yapan, topu çeviren bir oyun oynuyor ki oyuncuları da zaten buna müsait. pazar günü çok feci bir kar yağışı bekleniyor ki bu da sahanın çök kötü olacağını gösteriyor. bir ihtimal beşiktaş'ın yaptığı gibi ısıtıcılar yerleştirilirse faydası dokunur. stadın tepesi kapatılır mı yere bir şeyler serilir mi bilemem fakat son kasımpaşa maçını (bkz: 6 şubat 2021 kasımpaşa hatayspor maçı) izlememiş arkadaşlara şunu söyleyeyim. iki ön libero ile oynuyor kasımpaşa. direkt aklımıza gelecektir biz atak yaparken 6 defans olacaklar. yani yine yeniden defansı açamadığımız bir karşılaşma olabilir ki olası hava durumunu da düşünürsek ve ilk yarıları çöpe attığımızı hesaba katarsak şuna benzer bir maç görebiliriz. (bkz: 24 ocak 2021 yeni malatyaspor galatasaray maçı)

    aklıma şöyle bir felaket senaryosu getirmek dahi istemiyorum:
    ilk yarı 0-0 bitmiş. kar çok etkili yağıyor. devre arası saha temizlenmiş. ikinci yarı başlamış fakat dakika 60 gibi artık iyice kötüleşen zeminde ve hava koşulları sebebiyle maç tatil ediliyor.

    şimdi bu benim yazdığım felaket senaryosunu emin olun bunlar çoktan düşünmüşlerdir bile. öyle düşmanlar, öyle sinsiler.
    tek güzel yani maç evimizde. çok daha iyi bir sahada oynanacak. erkene alınmazsa maç ilk yarı direkt fişi çekmeliiz. çünkü çoğu kişiye göre yarıda kesilecek karşılaşma. umarım kazanırız ve çıkışımızı devam ettiririz.

    konsantrasyon

    allah yardımcınız olsun

    göreyim benim takımımı
App Store'dan indirin Google Play'den alın