resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 518
    kendisi senelerdir kötü yonetimler ve sözü geçmeyen teknik direktörler yüzünden eleştiriliyordu, şimdi fatih terim ile birlikte müthiş işler çıkartıyor, bunu görmek çok güzel. elbette bir kıstas değil ama fm'de de kendisinin oyuncu yeteneği belirleme ve potansiyel ölçme kısmındaki puanları çok yüksek, futbol dünyasının en kapsamlı oyunu bunu diyor. dilerim kendisi ile uzunca seneler çalışmaya devam eder galatasaray, uzun vadeli bir başarı için emre utkucan gibi isimlere oldukça ihtiyacımız var. inisiyatif aldığında bunu doğru kullanabilecek ve kulubü mali külfetlerin altında bırakmayacak isimler bunlar.

    emre utkucan ve ekibinin raporları doğrultusunda alınabilmiş isimler: onyekuru, marcao, luyindama, mustafa muhammed, kerem aktürkoğlu. performans alır ve bonservis ile gelir elde edebiliriz dediğimiz dört futbolcu kendisinin yönlendirmeleri sayesinde galatasaray'a katılmış. çünkü fatih terim kendisine ve ekibine güvenmiş, gençleşiyor ve bir yapı kuruyoruz, emre utkucan bana kalırsa terim'den sonra en kilit isim bu konuda, naçizane görüşüm tabi bu.

    bir de söylenenlere göre galatasaray'ın kapısından dönenlere bakalım: haaland, dembele, jozwiak, delaney vs. liste böyle uzar gider, bu isimler de scout transferleri olacaklardı takıma katılsalardı, şu an yaptıkları etkiyi yapar ya da yapamazlardı bu bilinmez fakat neler kaçırdığımız ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın