• 413
    soğuk duş etkisi yaratan maç.

    verilmeyen penaltı, az verilen duraklama dakikası tabi bunlar maça etki etmiş olsa da bana göre ilk yarıdaki bu ciddiyetsiz, kafaların bambaşka yerde olduğu oyun fazlasıyla turu hak etmememiz için yeterli sebepti. ki zaten cezayı kesti rakip.

    hoca çıkardığı kadro ile kupayı ve maçı ne kadar önemsediği mesajını çok net verse de maalesef oyuncularımız seri galibiyetler ve akabinde gelen derbi galibiyetinden sonra gelen liderlikle çok belli ki rehavete kapılmışlar. rehavete kapılınca da futbolun acı reçetesi önlerine bu maç özelinde çıkıverdi. berbat ilk yarıdan sonra ikinci yarı o beklediğimiz tepki geldi ama gelene kadar da skor 3-0 olmuştu. sonrası bir mucizeyi kovaladı takım, yaklaştı da ama olmadı. umarım hayırlı bir mağlubiyet olur ve ayakların tekrar yere basması için gerekli motivasyonu takıma sağlar diye umut ediyorum.

    hoca bu sezon sıkışık takvimde her oyuncudan bir şekilde verim almaya çalışıyor ve bunda da gerçekten şu ana kadar ciddi anlamda başarılı da oldu ama babel'i çizgide oynatmaktan artık vazgeçme zamanı geldiğini düşünüyorum. hareketsizliği ve arkasındaki oyuncuyu desteklememesi -ki özellikle oynamaya çalıştığımız oyunda beklerin rolünün ne kadar önemli olduğunu düşündüğümüzde- ciddi anlamda bize handikap olarak geri dönüyor. babel'den alabileceğimiz katkı en uçta biraz daha sırtı dönük oyunda mücadelesi olabilir ama çizgide sürekli git gel yapabilecek enerjisi maalesef artık yok. dün akşam da yedlin ne zaman öne çıksa o bölgede hep pozisyon verdik. görünen şu ki kalan haftalarda arda ya da oğulcan ikilisi ile -enerjisinden dolayı oğulcan bir adım önde, çünkü arda'yı hoca orta içte daha çok değerlendirecektir diye düşünüyorum- yedlin sağ çizgide partner olmalı bence de.

    maçın ikinci yarısındaki iştahlı oyun geleceğe dair umut verdi, zaman zaman sabırlı oynayan rakibi çok zor durumlara düşürdüğümüz net pozisyonlar bulduğumuz bir ikinci yarıydı ama yetmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın