• 31
    ertelenmesi talep edilecek sezonun en önemli maçı. ikinci başkan sayın abdurrahim albayrak'ın açıklamalarında da yer aldı bu konu. öncelikle kasımpaşa yöneticileriyle konuşup daha sonradan tff'ye başvuracaklarını söyledi. ortak bir başvuru çok daha güçlü olur. yalnız bizim için 1 gün daha az dinlenmek demek. zaten oyuncular yorgun. hocamızın alanya maçından sonra dediklerine göre rotasyon gelecek gibi gözüküyor. (bkz: 10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçı)

    bu sebeple şu 11 ile çıkmamız muhtemel :
    muslera
    yedlin luyindama marcao emre taşdemir ( sakatlık geçtiyse belki linnes )
    etebo
    oğulcan belhanda kılınç kerem
    mohamed

    taylan yerine etebo başlar belki fatih terim. son alanya maçında (bkz: 10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçı) hiç fena oynamadı. taylan çok yoruldu. bu vesileyle nispeten kolay bir rakip karşısında eteboo ile başlarsa hocamız taylan 10 gün dinlenmiş olur. çok iyi bir süreç. yıprandı adam. ikinci yarı ömer, akbaba, gedson hamleleri gelir. kazanırsak bir sonraki maçımıza 10 gün gibi güzel bir zaman kalıyor. (bkz: 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı) bu 10 günde onyekuru, mohamed, gedson, yedlin gibi yeni trasnferler de takıma uyum için güzel bir boşluk yakalamış olacaklar.

    rakibimizde koita ve yusuf eksik. bu iki eksik çok önemli. biliyosunuz yusuf bizim maçlara gelince şov yapıyor. kasımpaşa son zamanlarda düşüşte. bu düşüşten faydalanmalı ve çıkışımızı sürdürmeliyiz.
    bunlar neticesinde erkene alınması ve kazanmamız gereken maç. konsantrasyon

    edit: sayın albayrak bir de yayıncı kuruluş bazında değerlendirmiş. orayı kaçırmışım. çünkü reklam vesaire dedi. o gün istanbul'da oynayacak tek takım bizim hem süperlig hem 1. lig bazında. cumartesi gününün yayınlarında trabzon ve fenerbahçe var. bu sebeple erkene almaları zor görünüyor. bekleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın