resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1165
    6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında 2019-2020 sezonunda beraber oynadığı mert hakan yandaş ile karşılıklı rakip olarak çıkmıştır. geçen sezon ligde çok daha iyi istatistik kağıdı doldurmasına rağmen mert hakan kadar gündem olmadı.

    hatırlamak çok zor değil. her hafta mert hakan aşağı mert hakan yukarıydı. büyük maçlarda şov yapan da yine emre idi. fener'e ise hem içerde hem dışarda gol atmıştı. ikisinin de sözleşmesi bitiyordu. emre kılınç adam gibi sözünde durdu maaşında indirip istenmesine rağmen kabul etti ve söz verdiği gönül verdiği takıma geldi.

    mert hakan ise daha çok para kazanacağı takıma gitti. mert hakan her maç fenerlilerden küfür yiyor ve oynadığı rezil futbol ortada. daha yeni devre arasında gönderilecek haberleri bile çıktı. maçtan çıkarıldığı anki surat ifadesi çok şey anlatıyordu
    emre kılınç ise futbolunu değiştirdi, mevkisini değiştirdi ve ona rağmen hızlı adapte oldu. fener maçında da bu kadar sert mücadelede fizik olarak hiç eksik değildi. bir bakıyorum o tarafa bir bakıyorum bizim çocuğa... yürüyedur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın