resim
Luiz Gustavo Dias
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Brezilya
  • 312
    geldiği günden beri fenerbahçenin her şeyi olan aşırı çirkef, kasap futbolcu.

    (bkz: 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı)
    ilgili maçta oynamayacağı rivayet ediliyor. önceki hafta oynadıkları hatay deplasmanında yarıda oyundan çıkmıştı. açıkçası bir yandan bu hikaye çok tanıdık geliyor, oynamayacak diye yazdırıp edip oynayan oyuncu çok gördük fenerde. fakat oyundan çıktığı hatay maçında fener resmen kaybetmenin eşiğinden döndü. böyle bir blöf için bu riskin alınacağını sanmıyorum.

    antu kafasına girip "zaten maçı satın almışlardı zuhaaaa" diye de düşünebiliriz tabii.

    fenerbahçenin her şeyi dedik ama, biz fenerbahçeyi her şeyiyle gayet de yenebilecek bir kalibredeyiz. olmaması sadece işimizi kolaylaştırır diye düşünüyorum.

    suyun karşı tarafı ise bilimum sosyal medya mecralarında görüldüğü üzere şu hikayeye bel bağlamış durumda: hoca sanki çocuk, bütün planlarını oynamayacak diye yapıyor. çünkü yağız sabuncuoğlu oynamayacak demiş, yağız'ın dediğine göre kadro ve plan ayarlıyor terim. ama o da nesi, gustavo oynayacak oluyor ve bütün planlar alt üst oluyor. kadrolar açıklanınca hoca soyunma odasında nasıl olur diye bağırarak kafasını duvarlara vurmaya kalkıyor, oyuncular onu sakinleştirmeye çalışıyor.

    flash tv dizisi mi çekiyoruz abi hadi ya :) bir alem valla şu fener.
App Store'dan indirin Google Play'den alın