resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 308
    fenerbahçe'nin 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçındaki en önemli kozu. gustavo, mesut gibi futbolcular ikinci planda olacak. kendisini sözlüğün aksine oldukça beğeniyorum. uzaktan çekilen şutlar, topu tutmak yerine tokatlamak ve yan toplar hariç eksiği yok denilebilir. kendisini geliştirirse 3-4 yıla kadar olgunlaşıp bu alanlarda da seviye atlayabilir. karakterini pek beğenmiyorum, itici bir tip ama futbol için önemli şeylerden bir tanesi değil. melo da diğer takım taraftarları için itici bir karakterdi, kimin umrunda?
    olay tamamen gösterilen performansta yatıyor.

    derbide sık sık şut denemeli ve dinamik bir futbol oynamalıyız. unutmayalım ki en büyük galibiyetlerimizden bir tanesi olan 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçını bu şekilde kazandık. galatasaray ilk kez yıllardan sonra fenerbahçe'yi bu kadar domine edebilmişti. bu maçta da altay'ın oldukça kritik kurtarışlarının olduğuna dikkat çekmek isterim.
    bol bol atak yapmayıp, genelde fenerbahçe maçlarında olduğu gibi dengeli bir oyun tercih edersek kazanma ihtimalimizin olduğunu düşünmüyorum, özellikle maça cüneyt çakır gibi şaibeli bir hakem atanmışken.
    (bkz: cüneyt çakır şaibeli bir hakemdir)

    hedefimiz yenilmemek olacaksa ve geride pas yapıp oyunu soğutarak oynayacaksak(ki bu da bir tercihtir) 3 puan almak için altay'ın hata yapmasını beklememiz gerekebilir. yaşı genç bir futbolcu, tecrübesi az olduğu için bu da ihtimal dahilinde ama 3 puan için umut vaat eden bir plan olduğunu söyleyemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın