• 434
    23. haftasını ilk üç sıradaki takımın eşit puanda geçeceğini düşündüğüm sezondur. önümüzdeki hafta* 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı ve 7 şubat 2021 beşiktaş konyaspor maçı var.

    hissiyatıma ve mantığıma göre biz kadıköy’de kazanırız, beşiktaş da inönü’de konya’yı yener. bu sayede üç takım da 15 galibiyet 3 beraberlik 5 mağlubiyette olmuş olacak. beşiktaş 6-7 fark atmadığı sürece dediğim senaryo gerçekleşirse genel averaj bizim lehimize olacak. ancak üçlü averajda beşiktaş önde olduğu için sanıyorum bu senaryoda haftayı beşiktaş lider tamamlıyor.

    velhasıl kelam bence sezon çok eğlenceli ve rekabetçi geçiyor. pandemi olmasa her maçta sabahtan havaya girer, öğlen arkadaşlarla buluşur iki bira içer akşamına da maç sonu kritiğini çiftlikte kokoreç yiyerek yapardık. gel gelelim şartlar izin vermiyor. iş çıkışı trafik olmasın da bir an evvel eve gidip maça yetişelim derdindeyiz.(u: :() sağlık olsun, sonu şampiyonluk olsun.

    edit: bahsettiğim durumu prolik benden önce zaten söylemiş, görmemiştim kusura bakmasın.

    (bkz: #3091580)

    edit 2: oralardan iyi yazar uyardı, ikinci maçlar tamamlanmadığı için üçlü averajdan önce genel averaja bakılıyormuş. yani, efendiler, üç gün sonra liderliğimizi ilan edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın