• 91
    derbi öncesi olduğu için kesin puan kaybıyla bakıyordum birkaç gün öncesine kadar. ancak irfan sürecinden sonra eminim fatih hoca gereken konsantrasyonu ve isteği bu maça verecektir.

    aykut hoca takımın başına yeni geldi ancak ligi ve oyuncuları tanıdığı için oynayacakları oyunu açıklamakta zorlanmayacaktır. şahsi fikrim takımın başında okan hoca olsa maç bizim adımıza daha kolay geçerdi.

    son hatay maçını da yerinde izledikten sonra aykut kocaman ne var ye yok savunma yapmak isteyecektir. başakşehir hücuma çıkarken daha doğrusu çıkmayı denerken ciddi boşluklar bırakıyor ve son maçta hatayspor yanlış tabir olmasın o boşlukları deldi geçti.

    takım olarak şampiyonluk gibi bir hedefleri kalmadığı için mental olarak da dağılmış durumdalar. sanki sahada birbiriyle ilk kez sahaya çıkmışlar gibi izlenim veriyorlar. bana kalırsa güncel olarak ligin en kötü top oynayan beş takımından biri başakşehir.

    kalede mert akın akın gelen rakiplere cevap veremez halde. o yüzden yüksek tempoyla başlayıp maçın ilk yarım saatine bir gol sıkıştırabilirsek mertten demba baya kadar olan hat yine yıkılır.

    bir sonraki maç derbi olduğu için fatih hoca takıma temkinli sakatlıktan ve karttan uzak bir oyun oynayacaktır diye tahmin ediyorum. benim fikrime göre ise maçı ilk yarım saat belirleyecek. bütün gücümüzle yüksek tempolu başlayıp maçın başında fişi çekmeliyiz.

    zaten dağılmaya yer arayan başakşehire ilk yarıda iki fark açabilirsek derbi öncesi maçı rölantiye alıp işimize bakabiliriz. rakibin aykut kocaman takımı olduğunu da hesaba katarsak golsüz geçen her dakika aleyhimize yazar.

    sonuç olarak maçın kilidinin ilk yarım saatlik periyotta yattığını düşünüyorum. başakşehire özgüven aşılamamalıyız. hocası yeni gelen ve her şeye rağmen belirli bir seviyede kadrosu olan bir takım. aykut hoca ile er ya da geç ritim bulacaklar ama bizim maçtan başlamamalı.

    galatasarayımızın baskılı ısırarak başlayıp rakibi sindirdiği ve 3 puanı aldığı bir maç olmasını dilediğim 23. hafta karşılaşması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın