resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 294
    yeni gelen transferleri olduğu gibi değerlendirmeyi severim. yani şöyle oynar böyle katkı verir demek bana uzak olan bir şey. çünkü oyuncu sahaya çıkmadan takımla tanışmadan bağ kurmadan ne vereceğini kimse bilemez.

    nzonzi benim her zaman beğendiğim bir futbolcuydu. onun yaptığı işi dünyada yapabilecek sayılı oyuncu vardı yani özel bir adamdı. ancak geldiği süreçte tıpkı uğur karakullukçu gibi ben de galatasaraya ve süper lige uygun olmadığını söyledim. ligde bütün takımlar bize karşı kapanıp kontra kovalarken nzonziyi almak mantıksızdı.

    lemina tam bizim ligin ve bizim takımın futbolcusuydu ancak adamın sakatlık sorunu bitmiyor. bize de özgü değil kariyerinin her döneminde sakatlık yaşayan futbolcu. zaten o sıkıntıları yaşamasa çok daha farklı seviyelerde olurdu.

    seri transferindeyse sosyal medya ve basın gazıyla galatasarayın çok iyi bir futbolcu aldığı söylendi. seri bence hiçbir zaman çok iyi bir futbolcu olmadı. birkaç sezon parlayan oyun aklı yüksek iyi bir pasör. ispanya veya hollanda gibi liglerde oynasa yine sivrilir ama bizimki gibi mücadelesi yüksek liglerde bu adamı getirmek baştan kural hatasıdır. yine de kadıköy zaferi dolayısıyla iyi hatırlayacağım kendisini.

    gelelim gedson kardeşimize. fazla uzatmaya gerek yok bütün özellikleri ile bu ligin futbolcusudur. genç yaşı itibariyle kondisyon tutma konusunda sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum. son yıllarda yaptığımız transferler içerisinde en umutlu olduğum futbolcu. inşallah kazasız belasız şekilde maçlara çıkmaya başlar. zaten oynadığı ilk maçtan itibaren kalitesini belli edecektir. takımımızın portekizli yeni orta sahası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın