resim
Aaron Salem Boupendza Pozzi
Takım:Cincinnati
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Gabon
  • 189
    1 şubat 2021 tarihi itibariyle 2020-2021 sezonunda en golcü futbolcu konumundaki forvet.
    hatayspor'un bu futbolcu için 10 milyon euro istemesini çok garipsemedim ben açıkçası. biz mbaye diagne'ye 27 yaşında iken 13 milyon euro verdik, hatta oyun tarzını bile bile, bile bile lades yani, ffp için bir şekilde mecburduk o parayı harcamaya, işin ayrı boyutu o.
    fakat, bu adam için 10 milyon euro çok çok fazla diyenler umuyorum ki oyun tarzını, stilini izleyerek yorum yapmıştır.
    kariyerinde ilk defa bu gol sayılarına ulaştığı doğru, sanki mbaye diagne bize gelmeden önce 4-5 sezon çift haneli gol sayılarına ulaşarak mı geldi? hayır. bir önceki sezon mahmoud hassan trezeguet'in çılgın attığı sezonda göze batan rakamlara imza attı, bizde ciner grup'un kucağına düştük, yalan mı?
    şimdi, neden 24 yaşında olan, mbaye diagne'ye göre çok daha fazla hareketli, atletik, son vuruşları etkili, dribbling ile adam geçebilen bir adama 10m euro çok fazla diyoruz?
    tamam, ben 10m euro verilsin demiyorum, bu işin pazarlığı var zaten. adamlar da ağızlarını 5m euro'dan açınca işin 2-3m euro'ya biteceğini biliyor, sen akıllısın da adamlar aptal değil sonuç olarak.
    6 aylık kiralık + sezon sonu 5-6 milyon euro satınalma opsiyonu + ömer bayram bonservisi ile teklif edilse gayet mantıklı bir hamle olur, yaşı itibariyle de gelişime açık olduğunu düşünüyorum. pozisyon bilgisi konusunda eksikliği var ise zaman içinde hocanın ellerinde sisteme uygun bir hamleye dönüşebilir. takım için hayırlı olacak ise umarım formayı giyer.

    edit: ufak tefek imla hataları düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın