resim
Aaron Salem Boupendza Pozzi
Takım:Cincinnati
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Gabon
  • 186
    22 yaşındaki kerem'in 3. ligden gelip, daha ilk 11 gördüğü maç bile yokken zamanla süperligin yıldızlarından olabileceğine ve potansiyeline inanıyorsak, 24 yaşındaki boupendza'nın fransa liginden gelip süper ligin 1 numaralı yıldızı olmuşken, potansiyelini siktiredip tek sezonluk oyuncu diye yaftalamak tuhaf sanki. oğulcan'la aynı yaştalar. oğulcan'ın prime denebilecek sezonu bile yok daha. ama umut doluyuz, demek ki olabiliyor.

    diagne gelmeden önce topsuz oyuna dair zerre emare barındırmadığını, sırtı dönük oyunda olmadığını, sadece nokta santrafor olduğunu yedi düvel biliyordu. 13 milyon euro para bayınca insanların adama dair drogba beklentisine girip, kasımpaşada böyle değildi algısına kapılması da onun suçu değil doğal olarak. gol atıyo diye aldık. attı. sadece gol atması yeterli değildi, gitti.

    boupendza oyun tarzı itibariyle beşiktaş gibi kaptığı toplarla etkili olmaya çalışan, kontra bazlı takımlara daha uygun. zaten oyun stili olarak da muhammed'le fazla piştiler. onyekuru, muhammed, boupendza 3'lüsü delici gözükse de, birlikte oluşturdukları kompozisyon fazla kusurlu gibi. kaleyi görünce kendinden geçen, şut çekmek için eli ayağı titreyen, son topu bekleyen birden fazla oyuncuyla 3. bölgede efektif bir futbol oynanmaz.

    ama ister miyim, sırf terimin kafasındaki futbolu görebilmek için isterim. bonservisi 5 milyonu geçmeyecek ölçüde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın