resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4128
    ceza alanı çevresinde ve içerisinde hareketli oyunuyla rakip savunmasının dengesini bozabilen oyuncumuz. ancak biz napıyoruz? gidip kendisini orta sahaya yakın oynatmaya çalışıp çocuğun dengesini bozuyoruz.

    4-4-2, 3-5-2, 4-4-1-1 gibi en uçta yer alan 2 oyuncudan biri yapılırsa en iyi performansı alırız. fatih hoca, "kendisini oynatayım yeter ki, kendisine gelir." diyor ama olmuyor. her yerde olmuyor emre akbaba. yokuş yukarı çıkmayan arabayı çıkarmaya çalışmaya devam ediyor. arabanın motorunu yaktı yakacak.

    fatih hoca sağ kanatta feghouli ve oğulcan sakatken emre kılınç'ı sağ'a çekiyor. emre kılınç'ı da bozduğuna inanıyorum sağda oynatırken. ters ayakla sağ kanatta emre kılınç olmuyor. neyse, emre kılınç sağda oynayınca da sol iç ya da sol kanatta boşluk oluşuyor. hoca gidip emre akbaba'yı oraya koyuyor. yanlış üzerine yanlış yapılıyor böyle.

    emre akbaba'yı umarım bir gün gezici forvet şeklinde oynatmayı başarırız.

    yanlış yerde oynatılınca olmuyor emre akbaba ile. böyle olunca bunu kendisi de görüyor ve moral motivasyonuna yansıyor. adam dünkü çocuk gibi top kontrol edememeye başladı. kaleyi görmesine rağmen şut çekmeye cesareti kalmadı.

    ben emre akbaba'ya inanıyorum. doğru oynatıldığında çok katkı verecektir; ancak şimdi olmuyor. olmayanı hemen olmaya zorlayınca daha da kötü oluyor. fatih hoca bir süre oynatmasa iyi olacak. ne zaman maç içerisinde 2'li hücum hattı planına geçilmesi gerekirse o zaman oyuna alsın fatih hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın