resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4126
    galarasaray'da çay çorba parasına oynamayan futbolcu.

    emre akbaba için kulübünün o dönemki bonservis talebini karşılayacak durumu olan kulübümüz aksiyon almış ve emre galatasaray formasına kavuşmuştu. oyuncunun galatasaray'a gelme isteği, kulüplerin anlaşmasıyla sonuca ulaşmıştı.

    irfan can kahveci'nin de kulübüyle şartlarda anlaşacak durumumuz olsa galatasaray'da oynamayı tercih edeceği bir aydır konuşuluyor. anlaşamadık, paramız yoktu veya rakibimizin verdiği parayı yüksek gördük. imkan veya mantık zemini olsa irfan da bugün galatasaray forması giyecekti muhtemelen.

    zamanında alanyaspor'la bonserviste anlaşamasak ve masada kalan teklif fenerbahçe'nin teklifi olsa emre imzalamazdı diyen var mı? varsa tebrik ederim, muhteşem bir hayal dünyası. bu tür romantizmler beni bitiriyor. ha keza fenerbahçe zamanında emre akbaba'yı almış olsa bugün aynı kişiler "hahahahaha sakat herifi nasıl kilitledik, maaşa bak bonservise bak hahahahha" diye ortalıkta geziyor olacaktı.

    bu adamlar futbolcu arkadaşlar. tabii ki kulübün formasını giyecek adamın gelmeden önce duygusal olarak kulübe aidiyet hissetmesi muhteşem bir olay, fakat zaruri değil. onyekuru, denayer, marcao vb. isimler analarının karnından sarı kırmızı formayla çıkmadılar, bugün emre akbaba'ya galatasaraylılık dersi verirler benim gözümde. emre belözoğlu anadan doğma fenerbahçeli miydi? öyle idiyse demek ki herhangi bir sorun yok, çocuk yaşında kulübümüze müthiş faydaları bulunmuş ve yurt dışındayken de destek açıklamalarında bulunmuş bir isim. öyle değildi ve galatasaraylıydı ise, yine sorun yok adam fenerbahçe'ye yıllardır hizmet eden bir efsaneye dönüştü suyun öte tarafında.

    emre akbaba veya bir başkasına sırf galatasaraylı diye yapılan yüceltme merasimlerinden bıktım. profesyonel futbolcu bu adamlar. tribüne taraftar transfer etmiyor kulüpler. emre istiyorsa metin oktay'dan büyük galatasaraylı olsun, önündeki adama pas atamayacaksa ve iki adım koşmaya mecali yoksa benim için hükmü yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın