resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2043
    (bkz: irfan can kahveci/@tatlibirkirmizitokbirsari)

    haberlerin ilk gününden beri aynı şeyi yazdım. bu topçu milletinin sözüne asla ama asla güvenemezsin. özellikle süper lig'de olanlarının. ekseriyetle para için yapmayacakları şey olmayan büyük çoğunluğu da oldukça cahil kişilerdir. birkaç entry'mde süreci bile yazdım. eğer fenerbahçe başakşehir ile anlaşırsa irfan'ı ikna etmeme ihtimali yoktu diye. öyle de olmuş.

    yok arkadaşları buradaymış da yok illa galatasaray'ı istiyorum demiş de yok babası irfan galatasaray'ı istiyor demiş de falan da filan. çıkıp yarın hepsini inkar edecek. ettiler de. adamın babası galatasaray'da oynamasını istiyoruz demişti şimdi de çıkmış irfan babamın vasiyetiydi diyor. siz de sinirleneceksiniz buna. mert hakan'ın çarşaf çarşaf mesajlaşmaları ortaya çıkmasına rağmen şu an fenerlilere fener'in en büyük takım olduğunu anlatacak kanaat önderi oldu ahahahahaha.

    bizim taraftarın hep yaptığı hata şu; "irfan bizi istiyor fener'i istemiyor fener zorla alacak". yok öyle bir dünya. gerçekten istemeyen futbolcu çıkar "ben sizi istemiyorum kusruma bakmayın" der. diğer taraf da zaten bırakır peşini. ancak irfan en başından beri böyle bir şey söylemedi. bugün de 2 dakikada ikna olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. türkiye'de para verip alamayacağız oyuncu sayısı yüzde 0.01 falandır. zamanında selçuk inan fenerbahçe'nin fersah fersah fazla maaşına rağmen laga luga yapmadan gelip imzayı attı bize emre kılınç da aynı şekilde. yok baskıymış yok bilmem neymiş hepsini geçiniz. en kötü ihtimal başakşehir'de oynamaya devam ederdi. başakşehir bu denli piyasası olan adamı silecek kadar aptal değildi.

    teknik kısma gelirsek bu denli elzem olmayan bir pozisyon için absürt bir bonservis vermek hiç akıllıca değildi. eğer söylenildiği gibi fenerbahçe bu transfer için 8-9'un üstünde çıktıysa alamamızdan daha iyi haber bu. üstelik gidip gedson carvalho fernandes'i 1.5 yıllık kiraladıysak tertemiz operasyon olmuş. şu an en azından o pozisyon için bir tane üst düzey 8 numara almışız demektir.

    özetle istedik ancak o maliyetleri karşılayamadık. alsak iyi olurdu, alamadık karalar bağlayacak topçu da değil. yok ters köşe yaptık şunu yaptık geçelim o işleri. fatih terim kendi ismini böyle bir şeye malzeme edecek adam değil. o yüzden alamadık diyip önümüze bakıcaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın