resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1840
    irfancan eşsiz kar tanesi değil. ama diyelim irfancan eşsiz kar tanesi ancak bizim onu alacak paramız yok.
    bence çok net ama anlaşılmıyor.

    yönetimin bütçesi toplam 2 milyon falandı. seneye onyekuru'nun opsiyonu için 5 milyon eksi'de başlayacağız ardına irfancan içinde seneye çek yazdık diyelim kim ödeyecek nasıl ödeyecek o parayı ?
    luyindama bu kadar, marcao şu kadar taylan'ı isteseler bu kadar irfancan bu kadar eder diye güzellemeleri anlıyorum ama kaçırdıkları noktı şu;
    bizim böyle bir paramız yok !
    paran yoksa evet taylan gibi bir tane daha bulacaksın evet ömer bayram ile oynayacaksın evet gerekirse altyapı'dan bir çocuk oynatacaksın.
    böyle yapmadığımız için battık hala yok şampiyonluk gider muhabbeti yapıyorsunuz yahu fenerbahçe'nin irfan can için teklif ettiği para 140 milyon tl'ye yakın daha bunun içerisinde irfancan'a verecekleri para yok. şampiyon olsan kazanacağın para 350 milyon. şampiyonlar liginde gitsen 25 milyon euro ee bi kere gittin iki kere gittin sonrası ? biz senelerdir gidiyoruz ne oldu ? borç haala 2.7 milyar tl. ne oldu aslangibisponsor işi ? 6 milyon tl bile toplanmadı geçiniz o işleri bu pandemi döneminde böyle paraları verecek lüksümüz yok.
    bu maliyetler ile bu çark dönmez
App Store'dan indirin Google Play'den alın