• 81
    gezi direnişi dönemi direniş neredeyse ben oradaydım. yeri geldi taksim, yeri geldi beşiktaş, şişli, harbiye, akatlar vs... önce gezi parkını savunmak adına daha sonra da kitleselleşerek demokratik haklarımızı ve özgürlüklerimizi hedef alan iktidara karşı protestolara katıldım. bu şahsın yazdıklarının, kimseye küfür etmeden çok daha fazlasını zamanında ben de yazdım.

    ancak... galatasaray'ı terör örgütüyle bağlantılı olarak gösteren, başarılarını yine bu terör örgütünün sayesinde elde ettiğini düşünen, gencecik çocukların açtığı basit pankartı bile buna bağlayarak onların geleceğiyle oynayacak kadar kötü niyetli, rekabette geri kalınca iftiralar atarak geçmişe sarılan, "çamur at izi kalsın" mantalitesinde, kadınları aşağılayan cinsiyetçi bir galatasaray düşmanını burada savunacak değilim. ettiği küfürlerin cezasını en ağır şekilde almasını temenni ediyorum. etmekle kalmıyor, alması adına ne gerekiyorsa yapılmalı diye düşünüyorum. bu konunun daha fazla üzerine düşülüp daha sağlam bir kamuoyu oluşturulmalı. bu şahsı önce bir gözaltına alsınlar sonrası zaten belli olur.

    yok öyle yağma. sen her türlü rezil iftirayı, karalamayı yap, her türlü itibarsızlaştırmayı kendine reva gör, insanların gelecekleriyle oyna sonra da hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam et. yok öyle. yaptıklarının, söylemlerinin cezasını çekeceksin. karşında ne olduğunun farkına varacaksın. hatta şunu söyleyeyim sana, dün geceden beri twit siliyorsun. "ulan keşke o kadar ileri gitmeseydim" diyorsun değil mi. heh işte bunun için artık çok geç. sen koskoca camiayı böyle mesnetsiz kişiliksiz yalanlarla karşına almayı göze alabilme cesaretini gösterebiliyorsan, alacağın karşılığın ağırlığını da göğüslemeyi bileceksin. bilemiyorsan da bildirirler merak etme.

    bu arada küfür ettiği cumhurbaşkanı kongrelerine katıldığında sevinçten yüzü gülüyordu bu omurgasızın. siyasi gücü arkasına alınca kalmadı tabi gezi mezi muhaliflik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın