• 27
    bu adami savunacagim diye baska insanlarin kutsallarina laf etmek, asagilamak neyin kafasidir gercekten anlamak zor. fikrine katilmazsan, saygi cercevesinde ifade edersin ama bu kufurbaz adam icin bile burada ayni takimi tutan arkadaslara laf sokup neyin hazzini yasiyorsunuz ? isinize gelince her turlu ozgurlugu savunuyorsunuz isinize gelmeyince baskasinin inancini, yasam tarzini, kutsalini fi tarih deyip asagiliyorsunuz. yakismiyor beyler. kendimize gelelim.

    bu adamin yaptiklarindan dolayi tutaklanmayacagini cumle alem biliyor cunku adam gucluden yana. prensipleri olan, durusu olan bir muhalif degil ki adami savunuyorsunuz. dun gucsuzmuz elestirmis yetmemis kufur etmis, bugun guclu konuma gecince kufrettiklerini arkasina almis kalkmis baskalarina iftira atiyor. bu durumu muhaliflikle karsilastirmak en hafif tabirle dunyayi tanimamaktir.

    hen yonetimi beyaz seyfa actigi icin, agiz dalasina girmedigi icin yerden yere vuruyorsunuz hem bize bel alti saldiran, iftiralar atan bir zata tepki olarak ortaya konmus birsey gorunce de aman bu bize yakismaz aman biz soyleyiz biz boyleyiz deyince celisiyoruz sanki.

    kimsenin ideolijisinden dolayi tutaklanmasini istemem. ancak herkesin de hukuka uygun davranmasini ve hukuk onunde esit olmasini isterim. ben bir tiwit atarken kirk kere dusunuyorum adam agzina gelen kufru etmis. ee birakin da biraz korksun, yusuf yusuf olsun, ortaliktan kaybolsun. yoksa iceri girmeyecegini elalem biliyor. ama siz bu korkma surecini bile yasamasini istemiyorsunuz sanirim.

    velhasil burasi turkiye burasi muz cumhuriyeti. burada anayasa bile isine gelmeyince uygulanmiyor. burada oyunlar kurallarina gore oynanmazsa ensenize vurur ekmeginizi alirlar. o yuzden destek olmuyorsaniz bile destek olanlari asagilayip, yollarina taş olmayan. vesselam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın