• 51
    kendisi arkadasim olur. mevzu fenerbahce olmadiginda ozunde iyi cocuktur, komiktir, efendidir. nasil emre belozoglu saha disinda caya batirilmis petibör gibi bir adamsa alper pirsen de ona benzer bir kisidir. turkiye’nin onde gelen okullarinda okumus, egitimli bir insandir. bunlardan ote kendisi cok zeki bir insandir. son olarak da kendisi tribunden gelen biridir. sen ben ne kadar koyu galatasaray taraftariysak o da o kadar koyu bir fenerbahce taraftaridir.

    alper pirsen’in ogulcan aciklamalarinin, bize laf cakmaya calismasinin tek sebebi var. aziz yildirim sonrasi yeni fenerbahce’de ali koc cok acik bir bicimde tek adam konumuna yukseldi. eski aziz yildirim yonetimlerinde bile aziz’in yaninda savasan generalleri olurdu her donem. su an ise ali koc tek basina her tasin altindan cikip epey olumsuz tepki topluyor. turkiye’nin en buyuk holdinginin sahibi olan bir aile icin hic istenmeyecek bir durum. bunun onune gecmek icin de fenerbahce yonetiminin mini ali koc’lar cikarmasi gerekiyor. bunun yaninda kisisel olarak da alper pirsen’in uzun yillar boyunca camia icinde kalici bir isim olarak kalmasi icin ismini duyurmasi lazim.

    yani cikip galatasaray’a sallamasinin sebebi bir seytan olmasi veya mantiksiz dusunen bir moron olmasi degil, yukarida bahsettigim stratejik kararlar. adam galatasaray’a laf cakip prim kapmanin pesinde. yani istedigi sey olabildigince tepki toplayip gundem olmak ve fenerbahce camiasinda konumunu yuceltmek. ali koc ise kendisini bir piyon olarak ileri suruyor, boylece galatasaray alehinde yaptigi aciklamalarla topladigi antipatiyi, insanlarin artik koc holding istiraklerini protesto etmeye kadar goturdukleri tepkiyi bir nebze azaltmaya calisiyor.

    yani adamlar bize olta atiyor, biz de hemen oltaya atliyoruz. benim gorusum, ne kadar zor olursa da olsun bizim bu tur aciklamalara daha zekice tepki gostermemiz lazim, tepkiyi koyacaksak da kapali kapilar arkasinda halledip bu adamlarin ekmegine yag surmememiz gerektigini dusunuyorum. bilhassa bence taraftara dusen boyle mantiksiz gorunen aciklamalara he deyip gecmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın