resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1620
    fenerbahçe'de mevcut ortasaha oyuncuları varken nerede oynanacak denilmesine saygı duyuyorum ama bir o kadar da saçma buluyorum. evet ortasaha varyasyonları çok ama zaten büyük takımda kadro derinliği olur ve büyük hoca da bu derinliği yönetir, imparator ise şapkadan tavşan çıkarır. neyse fatih hocaya kaymasın konu anlatacaklarım var zira.

    yani şunu diyorum, fener önde mesut-irfan arkada gustavo/ozan üçlüsü ile as kadrosunun 10-8-6'sını kurar abi, kimsenin de gıkı çıkmaz. atlanılan nokta şu ki ozan çok formda ve sene sonu sağlam bir bonservis ile gideceğe benziyor. yani fener salak gibi görünse bile al sattan çok para yapıyor ve transfer dönemlerini domine ediyor. allah vermesin bir de iyi bir hocası ve futbol aklı olsa neler yapar düşünmek bile istemiyorum.

    bizim sıkıntımız ise iyi yönetilememek. mustafa'sı, dursun'u, duygun'u değil, bir süreç bu, iyi yönetilmiyoruz. her transfer dönemi ayrı bir kaos. elli tane isim döner, sonra biz çere çöpe parayı basar alır, hiç satmayı düşünmeden kale kapısı gibi sözleşme yapar, sonra da meteliğe kurşun atarız. bu %90 böyledir ve hiç değişmez. bu herifler ise; vedat'ı sattı, elifi sattı, ligi 8. bitirdiği yıl onyekuru'nun kadıköy'de istanbul turu attırdığı jailson'u 5 mio'ya sattı, küme düşme mücadelesi verdiği yıl ortasaha hattını komple 15 mio bandına sattı. sattı sattı sattı... senin yönetimin de izledi hata bunla da kalmadı cl ve lig gelirlerini de gamsız kiralık oyunculara ve falcao gibi bitik futbolculara dağıttı ve yine satamıyor.

    tablo çok açık abi. o nedenle bu şikeciler transferde ligi domine ediyor abi diye sızlanma, zira bu tablo %80-75 yönetim - %20-25 taraftarın iş bilmezliğidir. öyle çol çocuk kesiyorum ayaklarına "like" kasmaya benzemiyor bu işler.

    yani demem o ki finansal anlamda ibre fenere döndü. yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı her transfer dönemini domine ediyor adamlar, yalı çocuğunun müthiş bir lobisi var ve ellerinde hala iyi para edecek oyuncuları var. irfan'a da ondan yükleniyor. hem galatasaray'a kaptırmayacak, hem ileride para etmesini bekleyecek, hem de güçlü kadro ile bu yıl cl ve şampiyonluk geliri kovalayacak. "win" allah "win". elde bir sik yokken bu kadar alan satan adam, gelir kalemi de olunca ne yapar orasını da allah bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın