resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 3391
    çok değil birkaç ay önce sözlüğün yarıya yakını tarafından istenmiyordu. en büyük geyik de bitiriciliği düşük şeklindeydi. galatasaray taraftarının en mantıklı, en donanımlı olanlarının buluştuğu galatasaray sözlükte dahi ciddi oranda futbolcudan anlamayan insan var. belki bu dediklerim biraz sert algılanabilir ama şundan bahsetmek istiyorum:

    onyekuru fizik olarak iyi olduğu zaman ligimizde tartışmasız en iyi 3 kanat arasına girer ki bana kalırsa en iyisi olur . böyle bir futbolcuyu henüz 23 yaşındayken almak demek size en az 15 milyon euro değerindeki bir yatırım olur demek.

    bu ligi tanıyan, takımı tanıyan ve bu lige en uygun tarza sahip genç bir futbolcunun bizde oynamak istemesi bir lütufdur. bunun için şükretmeli ve alabileceğimiz en yüksek verimi alıp onyekuruyu izlemenin tadını çıkarmalıyız.

    özel bir futbolcudur ve bu ligin üzerinde bir kalitesi vardır. olabilecek en hızlı şekilde form tutmasını ve galatasaray kariyerine bir şampiyonluk daha eklenmesini dilediğim nijeryalı kanat oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın